قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی:تاکنون آیت الله مصباح یزدی حمایت خود را از فهرست جبهه پایداری اعلام نکرده 

یزدفردا :جبهه پایداری خود را منتسب به آیت الله مصباح یزدی می داند اما تاکنون ایشان فهرست انتخاباتی این جبهه را تأیید نکرده است، این در حالیست که بزرگان جامعتین رسماً از فهرست جبهه متحد حمایت کرده اند...اگر هم پولی به جبهه متحد داده شده از سوی هواداران اقای قالیباف بوده است ولی خود ایشان مطمئنا از اموال عمومی و دولتی برای انتخابات هزینه نخواهند کرد و پیشنهاد ما به افرادی که چنین تهمت هایی را به شهردار تهران می زنند این است که با سند و مدرک حرف بزنند.

قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی از فهرست جبهه متحد اصولگرایان حمایت می کنند، تاکید کرد که با این حال تاکنون آیت الله مصباح یزدی حمایت خود را از فهرست جبهه پایداری اعلام نکرده است.

اسدالله بادامچیان در نشست خبری امروز خود که در محل دفتر حزب موتلفه برگزار شد به سوالات انتخاباتی خبرنگاران پاسخ داد.


وی با بیان اینکه میدان رقابت کاملا باز است و همه سلیقه ها و تشکل ها حضور یافته اند، گفت: به طوریکه در جریان اصولگرا دیدگاه ها و سلایق مختلف وارد عرصه انتخابات شده اند و فرصت خوبی فراهم شده تا مردم از این فهرست ها نامزدهای مورد نظر خود را انتخاب کنند.


وی ادامه داد: در این دوره شاهد فضایی آرام در انتخابات هستیم و من این فضا را مفید می دانم نباید فقط رقابت در تنازع جریان ها دنبال شود و امیدوارم ملت انتخابی مناسب را انجام دهد تا مجلس نهم هماهنگ با ولایت برنامه ها و رسالت های خود را در دهه چهارم انقلاب به خوبی انجام دهند.


مجلس جای کار است نه دادو بیداد!


بادامچیان همچنین به ویژگی های نامزدهای اصلح اشاره کرد و افزود: در تهران ما نیاز به 30 نماینده داریم، مردم باید در انتخاب خود دقت کنند تا نامزدهایی را انتخاب کنند که هیچ فساد مالی، اخلاقی و انحرافی نداشته باشد، از سویی دیگر کارنامه نمایندگان در مجلس هشتم روشن است، مردم باید عملکرد نامزدهایی که هم اکنون در مجلس حضور دارند را به خوبی بررسی کنند.
وی گفت: هم اکنون نمایندگانی در مجلس هستند که می خواهند حرف های خود را با فریاد مطرح کنند در صورتیکه مجلس جای داد و بیداد نیست.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به حمایت جامعتین و حضرات آیات، مهدوی کنی و یزدی از فهرست جبهه متحد اصولگرایان گفت: خوشبختانه این بزرگواران حمایت خود را از فهرست اصولگرایان اعلام کرده اند از این رو برای بنده حجت شرعی است تا به 30 نفر فهرست اصولگرایان رأی دهم.


جریان انحرافی شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارد

وی در پاسخ به این سوال که عملکرد جریان انحرافی را چگونه ارزیابی می کنید و آیا این احتمال می رود که این جریان در انتخابات مجلس نهم پیروز شود، گفت: جریان انحرافی واقعی است، کسانی می کوشند که از این طرز فکر (تفکر جریان انحرافی) حمایت کنند ضمن آنکه در گذشته مباحثی همچون مکتب ایرانی را مطرح کرده بودند اما با این حال معتقدم که اگر کسی بخواهد خود را در انتخابات منتسب به جریان انحرافی کند حتما رأی نمی آورد.

بادامچیان درباره اینکه چرا در فهرست اصولگرایان جوان‌گرایی لحاظ نشده است، گفت: ما سعی کردیم که از جوانان استفاده کنیم، موتلفه اسلامی، سید مهدی جولایی را به جبهه متحد معرفی کرده بود اما نتوانست در فهرست اصولگرایان قرار گیرد ولی مهرداد بذرپاش در این فهرست قرار گرفت، وی از جوانان انقلاب است.


رئیس فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا تکثر فهرست های اصولگرا در انتخابات به منزله عدم وحدت در جریان اصولگرا نیست؟ افزود: فهرست اصلی فهرست جبهه متحد اصولگرایان است، اما هیچ کس نمی تواند مانع فعالیت تشکل ها و ائتلاف های دیگر شود، حتی بزرگانی همچون آیت الله مهدوی کنی نیز مانعی برای فعالیت فهرست ها ایجاد نکرده اند.


بادامچیان با اشاره به فهرست جبهه پایداری انقلاب اسلامی نیز افزود: جبهه پایداری خود را منتسب به آیت الله مصباح یزدی می داند اما تاکنون ایشان فهرست انتخاباتی این جبهه را تأیید نکرده است، این در حالیست که بزرگان جامعتین رسماً از فهرست جبهه متحد حمایت کرده اند.


فعالیت های تبلیغاتی جبهه متحد ارتباطی به شهردار تهران ندارد


خبرنگاری از بادامچیان سوال کرد برخی از فعالان سیاسی معتقدند که هزینه های انتخاباتی جبهه متحد را قالیباف پرداخت می کند، آیا این موضوع صحت دارد؟ که وی در پاسخ افزود: قالیباف به عنوان یک شهروند حق شرکت در انتخابات را دارد و هیچ کس نمی تواند مانع شرکت وی در انتخابات شود اما از نظر مسئولیت وی در شهرداری باید بگویم که تاکنون هیچ پولی از سوی هیچ مسئولی خصوصا شهرداری به جبهه متحد اصولگرایان پرداخت نشده است.

قائم مقام حزب موتلفه افزود: اگر هم پولی به جبهه متحد داده شده از سوی هواداران اقای قالیباف بوده است ولی خود ایشان مطمئنا از اموال عمومی و دولتی برای انتخابات هزینه نخواهند کرد و پیشنهاد ما به افرادی که چنین تهمت هایی را به شهردار تهران می زنند این است که با سند و مدرک حرف بزنند.


وی در ادامه در پاسخ به این سوال که نظر شما در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات چیست؟ اظهار داشت: اصلاح طلبان با دو فهرست وارد عرصه انتخابات شده اند، جبهه مردم سالاری و جبهه مردمی اصلاحات دو تشکلی هستند که از سوی جریان اصلاحات در انتخابات ورود پیدا کرده اند.


همچنین بنده از حضور تمامی سلایق و تشکل ها در عرصه انتخابات استقبال می کند و بر این باورم که هر فرد و تشکلی که به قانون اساسی اعتقاد داشته باشد می تواند در انتخابات شرکت کند و این حق را دارد که نماینده ای از آن تشکل در مجلس حضور داشته باشد.


قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال که چرا حسن غفوری فرد و علی عباسپور تهرانی فرد از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه در فهرست های جداگانه ای قرار گرفته اند و آیا این مغایر با فعالیت تشکیلاتی نیست، افزود: غفوری فرد دبیر کل جامعه اسلامی ورزشکاران و عباسپور دبیر کل جامعه اسلامی دانشگاهیان است و این تشکل ها از آنها خواستند که در انتخابات شرکت کنند و پس از آنکه نام این دو نفر در فهرست اصولگرایان قرار نگرفت بنا را بر آن داشتند که باز در صحنه انتخابات حضور داشته باشند و ما نمی توانیم با حضور آنان در عرصه انتخابات مخالفت کنیم.


از حضور اصلاح طلبان در مجلس استقبال می کنیم


این فعال سیاسی اصولگرا حضور اصلاح طلبان در مجلس را ضروری دانست و گفت: ما همواره از حضور این جریان سیاسی در مجلس استقبال کرده و می کنیم و معتقدیم که باید همه دیدگاه ها در مجلس حضور داشته باشند اما فراکسیون اقلیت در مجلس هشتم خوب اداره نشد ولی با این حال ما از دیدگاه های آنان استفاده کرده و می کنیم.

وی گفت: در کمیسیون تلفیق برخی از اصلاح طلبان را انتخاب کردیم تا از نظرات این جریان سیاسی در بررسی بودجه استفاده کنیم.


نماینده مردم تهران همچنین در خصوص اینکه چند نفر از فهرست جبهه متحد اصولگرایان می توانند وارد مجلس نهم شوند، افزود: نمی توان از هم اکنون درباره انتخابات اعلام نظر کرد این مردم هستند که باید نامزدهای خود را انتخاب کنند اما پیش بینی می کنم که جبهه متحد اصولگرایان بتواند رأی خوبی را بدست آورد.


بادامچیان در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارید نیروهای حزب الهی از فهرست جبهه متحد پایداری انقلاب اسلامی حمایت می کنند و در انتخابات به نامزدهای این فهرست رأی می دهند، گفت: اینگونه نیست، فهرست جبهه متحد اصولگرایان نیز برگرفته از نیروهای حزب الهی است مگر آیت الله مهدوی کنی حزب الهی نیست، البته همه آزاد هستند و می توانند در انتخابات به نامزدهای مورد نظر خود رأی دهند.


رئیس فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در مجلس در پاسخ به این سوال که آیا احتمال می دهید که منتقدین دولت بتوانند رأی قابل قبولی را در انتخابات مجلس نهم از آن خود کنند، افزود: باید همواره از انتقاد استقبال کرد اما انتقاد را نباید با هیاهو و داد و بیداد یکسان دانست و این نظریه و دیدگاه را قبول ندارم که هرکس منتقد دولت باشد می تواند رأی بالایی را بدست آورد، بنده خطاب به اعضای فهرست صدای ملت گفتم که شما اسم خود را منتقدین دولت گذاشته اید در حالیکه مجلس نهم فقط یک سال با دولت احمدی نژاد کار می کند ضمن آن که باید به دولت آینده نیز کمک کرد و اینگونه نیست که همین که دولت یازدهم سر کار آمد ما نقدهای خود را آغاز کنیم باید در ابتدا به دولت جدید کمک کنیم.


وی در ادامه این نشست خبری به تعامل مجلس نهم با دولت دهم اشاره کرد و افزود: این تعامل باید منطقی باشد، ضمن آنکه مجلس باید دیدگاه های خود را به صورت شفاف اعلام کند، اما آهنگ مجلس، آهنگ ولایت فقیه است و نمایندگان احترام خاصی برای نقطه نظرات مقام معظم رهبری قائل اند.


بادامچیان گفت: ما در مجلس نیاز به وکیل الدوله نداریم و به نظرم شخص رئیس جمهور بر این باور است که در مجلس ضد دولتی ها قرار نگیرند این به منزله حمایت بی چون و چرا از دولت نیست، مجلس باید استقلال خود را داشته باشد.


وی همچنین حفظ اخلاق در فضای سیاسی کشور و مجلس را بسیار مهم دانست و گفت: اگر بنده بتوانم با رأی مردم وارد مجلس شوم حتما در جهت حفظ وحدت و همدلی در مجلس تلاش می کنم، ما در موتلفه اسلامی همواره بر حفظ وحدت و اخلاق تأکید می کنیم و هیچ گاه به دنبال جدال های بی خود نبوده و نیستیم. اگر بتوانیم وارد مجلس شویم حتما در جهت پاسداری از اخلاق تلاش خواهیم کرد.


رئیس فراکسیون حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه دخالت دولت در انتخابات خلاف قانون است، تأکید کرد: دولت و شخص رئیس جمهور حق ندارد به صورت مستقیم در انتخابات دخالت کند، البته ما نقدی به نامگذاری گروه حامیان دولت داشتیم، این نامگذاری اینگونه تحلیل می شود که فقط یک گروه حامی دولت هستند و مابقی گروه ها مخالف دولت که اینگونه نیست.

منبع:  فردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا